суббота, 9 февраля 2013 г.

уроки вязання комірів

Схема ажурною кофти

Схема ажурною рожево кофтинки

Схема ажурною обв'язки кутв

Схема ажурного топа

Схема ажурного болеро

Схема ажурною тунки

Схема ажурного сукн

Ажурне в'язання спицями схеми

Для в'язання самого простого ажуру мало теоретичних знань, тут потрбна практика, особливо, при в'язанн об'мних виробв, що вимагають застосування безлч прийомв, технк  елементв в'язки. Саме тому яксть  краса готового виробу визначаться майстернстю  досвдом в'язальниц.

Деяк взерунки створюються шляхом збльшення накидв в певному порядку  ряд  подальшого скорочення петель, а нод схема в'язання вимага поступового збльшення петлей без подальшого скорочення. Все залежить вд характеру взерунка.

Використання спиць дозволя вльно здйснювати переходи вд в'язки гладдю до ажурного полотна, що в свою чергу да широк можливост для самих фантастичних комбнацй. Ажурн елементи та взерунки можна розташувати як у вертикальному, так  в горизонтальному положенн, що дозволя пдкреслити естетичнсть вибраного мотиву. Ажурна в'язка спицями виходить в результат чергування накидв нитки «до себе»  «вд себе». Це логчно призводить до збльшення петельного ряду, що пзнше компенсуться поглинанням  скороченням петель. Чим бльше в схем в'язання накидв, тим бльш легким виходить узор.

Ажурне в'язання спицями

Багато хто вважа, що ажур в'яжеться виключно тонкими нитками. Однак поднання рзного виду пряж да не менш цкавий ефект. В цлому, можна використовувати будь-як нитки: шерсть  гарус, рис  краше,  нитки для шиття. Ажур в'яжеться гачком, на вилц, на двох, трьох або п'яти спицях.

Технка ажурно в'язки припуска, що вирб буде складатися з безлч «дрочок», як в свой сукупност складуть повтряний взерунок. Це чудова прикраса для платтв  светрв, шарфв  болеро, серветок  мережив. Подбна вязка завжди служить предметом пильно уваги, завдяки дивовижним взерункам та люз легкост.

Ажурне в'язанняАжурне в'язання виникло сотн рокв тому  принесло в суворий свт минулого розумння краси  витонченост. Ажурними елементами обрамлялися комри, сукн, одяг для новонароджених. Навть соцальний статус людини можна було вдрзнити по наявност ажурних елементв в його гардероб.

Ажурне в'язання + вдео

» » » » » » » » » » » »

Завантаження. Зачекайте, будь-ласка...

Ажурне в'язання спицями. Схеми, приклади та вдео уроки

Комментариев нет:

Отправить комментарий